Hass and Associates Accounting Hong Kong Tax News and Tips

Description

Morgen finans: Regnskap, Forbedre Styring Standarder I Afrika

Bedrifter i afrikanske land er å gjøre fremskritt i å holde bedre bøker og bli mer gjennomsiktig investorer, med nylig vedta International Financial Reporting Standards, CFO journalens Kimberly S. Johnson rapporter.

God morgen. Bedrifter i afrikanske land er å gjøre fremskritt i å holde bedre bøker og bli mer gjennomsiktig investorer, med nylig vedta IFRS, CFO journalens Kimberly S. Johnson rapporter. Sahara ligget lenge den utviklede verden i styring praksis, men på flere fronter som er bedre og som plasserer kontinentet for vekst.

Likevel er Afrika neppe en monolitt, med varierende kamper fra region til region. Ghana, Kenya og Rwanda har hatt relativt politisk stabilitet, og som har hatt halo effekt i regionen. "Mange male Afrika med en pensel, men det er 54 ulike land," sier James Newlands, partner i Ernst & yngre LLP Afrika praksis.

Opplevelsen av Nigerias børsen høydepunkter steder av fremgang. To uker siden, CEO av nigerianske Stock Exchange lansert en eierstyring ratingsystem som setter sin 190 store selskaper, inkludert Unilever Nigeria PLC, Total Nigeria PLC og Oando PLC-gjennom en grundig vurdering som krever dem til å svare på spørsmål om forretningsetikk, intern og ekstern revisjon og kontroll, gjennomsiktighet og åpenhet. Er bedriften utfordret til å utvide Afrika på grunn av begrenset finansiell kompetanse det? Sende oss et notat eller gi oss beskjed i kommentarfeltet.

FINANSDIREKTØR JOURNAL I DAG

Finans budsjetter fortsetter å krympe. Bedrifter bruker mindre på sine finans avdelinger enn noen gang siden lavkonjunktur, rapporter CFO Journal Vipal Monga. De har kuttet headcount og utgifter i dette området ved å strømlinjeforme enheter, Automatisere rutineoppgaver og outsourcing.

Premium fotturer kysten opp pension forsikringsgiveren. Mange selskaper var irked når Kongressen hevet obligatorisk forsikring avgifter for selskaper med én arbeidsgiver planer, men økningen, til $64 per ansatt i 2016 fra $49 år synes å ha arbeidet, Mr. Monga rapporter. Regjeringens pension forsikringsgiveren sitert økningen som en av grunnene til én arbeidsgiver plan gjør det mye bedre.

DAGEN

Fed ansikter en inflasjon conundrum. Tre rapporter å bli lansert denne uken bør sette debatten om priser front og senter, foran Tape Spencer Jakab rapporter. Den forestående enden av lettjente penger politikk sammenfalt med kjølig markedskreftene som kan presse prisen målere under området Federal Reserve vurderer sunn. Hvis ja, ville USA bli med andre utviklede økonomier står overfor lignende forhold.

CORPORATE NYHETER

Avtale boom strømmer på bølgende aksjer. Den mest aktive fusjoner og oppkjøp markedet i år sped i en enda høyere gir mandag, som selskapene tok fordel av stigende aksjekurser å kunngjøre mer enn 100 milliarder dollar i overtakelse tilbud. Actavis PLC avtalt å betale $66 milliarder i kontanter og aksjer for Allergan Inc i en avtale som synes å har forhindret en fiendtlig overtakelse av Botox maker av Valeant Pharmaceuticals International Inc. og Bill Ackman. Halliburton cos planlegger å bruke nesten $35 milliarder å kjøpe Baker Hughes Inc. understreker den nye virksomhet realitetene i en verden plutselig awash med olje og kunne møte tøffe antitrust gjennomgang.

Warby Parkers andre akt: storefronts. Warby Parker laget navnet salg rimelig, hipster-chic briller på nettet; nå det er å finne murstein og mørtel suksess, også. Sine åtte murstein og mørtel butikker er nå samlet snu en fortjeneste, sier sin administrerende direktør, selge et gjennomsnitt på $3000 en kvadratfot årlig.

Entusiasme for Hong Kong-Shanhai handel link toner på andre dagen. Tidlig bestillinger på Kinas mye varslet handel link mellom Hong Kong og Shanghai redusert med tidlig bestillinger på den andre dagen faller langt under mandagens lanseringen. Programmet lar velstående individer i Kina å kjøpe aksjer i Hong Kong og internasjonale investorer tilgang til aksjer notert i Shanghai.

Deutsche Bank ender de fleste CDer handel. Deutsche Bank AG er kraftig redusert sin handel i kreditt-default swaps, merking en fersk retrett fra et marked som har vært presset av nye regler i kjølvannet av finanskrisen. Bankens Skift påvirker handel i bytter på individuelle suverene utstedere og amerikanske og europeiske selskaper, kollektivt kjent som "enkelt navn" kreditt-default swaps.

Investorer utfordre Murdoch stemmerett. Uavhengige aksjonærer i News Corp har iscenesatt sin største protest hittil mot stemmeberettigede strukturen som gir Rupert Murdochs familie kontroll selskapet som eier The Wall Street Journal, Financial Times rapporterer. Selskapets største utenfor aksjonær Sørøst Asset Management, var motstanden mot det gjeldende oppsettet på selskapets årsmøte forrige uke.

Småbyer gå til balltre for Wall Street banker. En Federal Reserve plan som kunne stoppe store bankene fra å eie oljerørledninger, lagre og ikke gjenstander fysisk-commodity høres Alarmklokkene kommuner i flere stater. Liten by tjenestemenn advarer om utilsiktede konsekvenser av move, herunder forebygging av levering av naturgass til titusenvis av kunder.

Snapchat og plassen for å starte Snapcash. Snapchat følger de større nettverkene Facebook Inc. og Twitter Inc. i riket av sosiale betaling via et nytt produkt som kalles Snapcash som binder opp med betalinger oppstart Square, Financial Times rapporter. Snapcash lar Snapchat brukere overføre penger ved å sende en chat-melding som inneholder et dollartegn og et beløp.

TransCanada ansikter spinoff press fra hedgefond. New York hedgefond Sandell Asset Management foreslo mandag at TransCanada Corp kan øke aksjekurs med 31% hvis det skilt ut sin generasjon virksomhet.

Banken spåmenn, erstattet av teknologi. Tellers lenge har vært en av bankens mest synlige funksjonene. Men pris kutt, teknologi og endre forbrukervaner er slankende deres numrene, begrense deres innflytelse og krymping deres betale regningene. Online verktøy og mer sofistikert minibanker har vokst i popularitet de siste årene, betyr ikke lenger må så mange arbeidere utdeling betalingsbilag eller løse sjekker.

Sprint's CEO rister opp executive rekkene. Sprint Corp.'s nye konsernsjef, Marcelo Claure, stokking toppledere som han prøver å snu landets sliter, tredjeplass mobiloperatør. I et memo til ansatte kalt Mr. Claure mer enn to dusin ledere som er en del av hans kjernen ledelse og annonsert to nye stillinger sjef erfaring offiser og leder for anskaffelser offiser.

REGULERING

Kentucky vs Comcast. I Kentucky, hvor byer har retten til å nekte overføring av et kabel-selskapet, er noen kommuner forskuddstrekk godkjenning av Comcast Corp-Time Warner kabel Inc. avtalen, håper å fravriste løfter på kundeservice. Beslutninger av noen byer er usannsynlig å kullboks avtalen, men deres lidenskapelig motstand peker til noen av utfordringene Comcast og Charter Communications Inc. arver hvis de lykkes i å ta over Time Warner Cable systemer.

Batista rettssaken til tirsdag. Tidligere brasiliansk varer tycoon Eike Batista settes til stå prøve i Rio de Janeiro domstol tirsdag på anklagene at han svindlet investorer. Påtalemyndigheten anklager Mr. Batista manipulere finansmarkedene og drar nytte av privilegert informasjon å selge aksjer i sin gang-høytsvevende olje firmaet før aksjekursen stupte.

Belgia anklager HSBC å lette skatteunndragelse. En belgisk dommer formelt anklaget en sveitsisk enhet bank giganten HSBC Holdings PLC med å hjelpe velstående belgierne unndra seg skatt på milliarder av dollar av lisensandeler, siste av mange mva-svindel undersøkelser å treffe den sveitsiske banknæringen. Dommeren belastet Genève-baserte HSBC Private Bank SA med alvorlige og organisert skatt svindel, hvitvasking og gir ulovlig finansielle tjenester.

Keystone støttespillere hustle for å få 60 yeses for Senatet stemme på tirsdag. Tilhengere av et mål å godkjenne rørledningen Keystone XL var desperat mandag å sikre de 60 stemmene som er nødvendig å overvinne en prosessuelle hinder i en Senatet stemme planlagt for tirsdag.

ØKONOMIEN

Japan krypteres å redde økonomien. Lavkonjunktur i verdens tredje største økonomi har japanske statsminister Shinzo Abe klargjøring en annen stor økonomisk stimulans og forbereder å ringe snapin valg midt stigende clamor over visdom av hans "Abenomics" reformer.

ECB åpen for ytterligere lettelser. Den europeiske sentralbanken er villig til å ta forholdsregler lettelser hvis nødvendig å holde inflasjonen fra bo lavt for lenge, ECB President Mario Draghi sa i vitnesbyrd til Europaparlamentet. Han understreket den sentralbankens forpliktelse å utvide balanse og eventuelt utvide sin stimulans innsats for å sikre at inflasjonen stiger tilbake til den europeiske Sentralbankens målet for rett under 2%.

Frakttakster lide post ukentlig faller. Frakt fraktrater fra Asia til Europa, verdens travleste handelsrute LED sine største noensinne ukentlig faller, som europeiske vekst stagnerer og Japan inn en ny lavkonjunktur syklus. Priser mellom asiatiske og europeiske porter falt 21% 20-fots beholder $934, sammenlignet med $1175 i begynnelsen av forrige uke.

For
Hass and Associates
Role
Author